CiTo de Bosjeskolk

Ja het was al weer een jaar geleden dat we met Madelief24 aan de CiTo waren geweest langs de boorden van de Ijssel. Vandaag waren we wel wwer in de buurt van water maar een stukje van de Ijssel verwijderd. We gingen nu een rondje om de Bosjeskolk maken om daar het zwervende vuil te verwijderen. Maar voor we daar mee begonnen was er eerst Koffie met cake en omdat het droog was ondanks de slechte voorspellingen ging dat er prima in.

Om 10 uur vertelde Rob wat er van ons verwacht werd en gingen we op pad in 2 groepen in tegengestelde richting om de kolk heen. En het leek er eerst op dat er maar weinig vuil lag maar eenmaal in de bosjes kijkende was er genoeg op te ruimen en zo raakten de vuilniszakken toch gestaag voller en voller. Precies aan de overkant kwamen we de andere groep weer tegen en gingen we kijken of deze nog wat over het hoofd hadden gezien. En dat bleek toch wel zo te zijn dus de werktactiek was prima en zo konden we het rondom de Bosjeskolk goed opschonen.

IMG_20150426_094917

Weer terug bij de start was Sjoukje, de andere helft van Madelief24 druk bezig op de Skottelbraai om heerlijke hamburgers voor ons te bakken die we als dank voor het harde werken kregen. Voor de liefhebbers was er ook nog een glaasje oranjebitter maar ik moest nog rijden dus ik hield het bij wat fris. Nadat de hamburgers naar binnen waren gewerkt begon het toch stiekem wat te regenen en gingen de meesten toch weer huiswaarts na een geslaagd en goed georganiseerde CiTo. Madelief bedankt.

Zelf toog ik nog even naar het ‘Engelse werk’ om wat Munzees te scannen want cachen zit er even niet in zonder een goed werkende GPSr. Hier wilde ik een badge gaan scoren en wel de 5by5 maar omdat er op 1 bordje 2 zaten en ik net de verkeerde scande ging mijn badge verloren en zal ik het op een andere dag opnieuw moeten proberen. Toch heb ik een lekker rondje gemaakt door het park en ik kom nog wel een keer teurg want er valt nog genoeg te cappen.

No comments yet.

Leave a Comment